sâmbătă, 23 martie 2013


Feladó: 2013. március 23. by 
0
http://szabadter.wordpress.com/2013/03/23/nationalismul-nu-are-nationalitate/


Ha nem lenne ez a Sabina Elena névre hallgató pitiáner zsebprovokátor, illetve nem lennének a provokációnak legblődebb módon felülő bőszmagyar csemeték, bizisten ki kellene őket találni.
A március 15-én pirossárgakék hajpánttal hőzöngő kovásznai román kislány botránya ugyanis az egyik legelegánsabb cáfolat a zsigereinkbe kódolt nemzetiség mítoszára. Gyengébbek kedvéért arra a hiedelemre, miszerint a magyarságunk, románságunk stb. annyira meghatároz minket, hogy a nemzetek között tátongó szakadékokat a legnagyobb jóindulattal is csak csökkenteni lehet, de áthidalni soha.
Lófaszt, mama.
Tessék csak átlapozni, végiggörgetni, lefuttatni, levetíteni stb. a honi sajtó legfrissebb termékeit: az igazi szakadék a korrekt, racionális emberek és az idióták között mélyül, teljesen függetlenül attól, hogy épp milyen nyelven szoktak kenyeret vásárolni Székelyföldön.
Még egyszer köszönjük, Sabina, köszönjük, ifjú nagymagyar seggfejek, hogy segítettetek a megvilágosodásban. És elnézést a román végszóért, de még magyarra sem lehet minden nyelvi játékot lefordítani:
Naționalismul nu are naționalitate.

Niciun comentariu: