sâmbătă, 5 decembrie 2015

Pentru cine pregateau Beke si ai lui PETARDELE la Targu Secuiesc?

Pentru cine pregăteau Beke și ai lui PETARDELE la Târgu Secuiesc?

Autoritățile se află în posesia conținutului discuțiilor purtate în mediul ambiental în data de 10 octombrie 2015, dintre Beke Istvan Attila si complicii sai. Inregistrarea a fost depusa de DIICOT in instanta.



Referat DIICOT: "Ca loc de amplasare a dispozitivului, unul dintre prietenii lui Beke Istvan Attila a propus perimetrul din zona în care se află statuia lui Gabor Aron. Amicul lui Beke Istvan Attila propunând ca loc de amplasament un coș de gunoi din centrul localității situat pe traseul de deplasare al paradei militare, afirmând că după acțiune "o să se spună că Târgu Secuiesc a fost atacat de teroriști".

Istvan Beke a afirmat că de pe telefonul mobil poate accesa camera video amplasată în exteriorul magazinului său situat în centrul localității Târgu Secuiesc și că va putea urmări marșul de ziua națională a României și detona dispozitivul exploziv improvizat de la distanță, "chiar dacă va fi plecat din localitate cu familia".

Cititi si : INREGISTRARI DESPRE CUM PLANUIAU ATENTATUL. Atentatul de la Târgu Secuiesc, plănuit într-o întâlnire conspirativă. "Cumperi o cartelă nou-nouță și un telefon la fel, apelezi și apoi le distrugi. O să se spună că Târgu Secuiesc a fost atacat de teroriști"


Niciun comentariu: